Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Tengsong Construction Machinery Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Guangzhou Tengsong Engineering Machinery Equipment Co., Ltd., επαγγελματικά εξαρτήματα κινητήρων ντίζελ, 18 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο με έμφαση στην κατασκευή, τη βιομηχανία μηχανημάτων, τη γεωργία,Συστήματα γεννήτριαςΣυνεργαζόμαστε με την Ευρώπη, την Αμερική, τη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ασία,και έχουν δημιουργήσει επιχειρηματικές σχέσεις σε περισσότερες από 50 χώρες.

 

 

Ετικέτα DAILY REFINING: Ετικέτα εξαρτημάτων κινητήρα ποιότητας και καινοτομίας


Η DAILY REFINING είναι ένα εμπορικό σήμα αφιερωμένο στην παροχή υψηλής ποιότητας και καινοτόμων εξαρτημάτων κινητήρων.Η DAILY REFINING παρέχει λύσεις υψηλής ποιότητας για εξαρτήματα κινητήρων στις παγκόσμιες βιομηχανίες αυτοκινήτων και μηχανημάτωνΤο άρθρο αυτό θα παρουσιάσει τις βασικές αξίες, την τεχνική ισχύ και την εξέχουσα θέση της μάρκας DAILY REFINING στον τομέα των εξαρτημάτων κινητήρων.


Οι βασικές αξίες της DAILY REFINING αντικατοπτρίζονται στην προσήλωση της στην ποιότητα και την αξιοπιστία.Η εταιρεία είναι δεσμευμένη να παρέχει στους πελάτες της εξαιρετικά εξαρτήματα κινητήρων.Οι αξίες της μάρκας περιλαμβάνουν την αριστεία στην ποιότητα, την ηγεσία στην καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών, οι οποίες διατρέχουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της DAILY REFINING.


Η DAILY REFINING διαθέτει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α και προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, θέτοντας μια σταθερή βάση για την τεχνική της ισχύ.Συνεχίζουν να επενδύουν στην έρευνα και ανάπτυξη και συνεργάζονται με κορυφαίους εταίρους του κλάδου για τη συνεχή προώθηση της καινοτομίας στην τεχνολογία εξαρτημάτων κινητήρωνΤα εξαρτήματα του κινητήρα της DAILY REFINING υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και έλεγχο ποιότητας για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία και η άριστη απόδοσή τους σε διάφορες συνθήκες εργασίας.


Η γραμμή προϊόντων ανταλλακτικών κινητήρων της DAILY REFINING καλύπτει ευρέως πολλαπλά πεδία εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων των πλοίων, των βιομηχανικών μηχανών κλπ.Εφοδιασμοί κυλινδρώνΗ διαφορά μεταξύ των δύο τύπων κινητήρων είναι ότι ο κινητήρας που χρησιμοποιεί καύσιμα, είτε πρόκειται για έναν παραδοσιακό κινητήρα καυσίμου είτε για έναν προηγμένο κινητήρα ηλεκτρικού οχήματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις ανάγκες διαφορετικών κινητήρων.Η DAILY REFINING δεσμεύεται να παρέχει εξαρτήματα κινητήρα υψηλής ποιότητας και υψηλών επιδόσεων.


Η DAILY REFINING έχει αυστηρό έλεγχο και εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων.Τα εξαρτήματα της DAILY REFINING έχουν υποβληθεί σε μακροπρόθεσμα πειράματα και επαλήθευση, και μπορεί να διατηρήσει σταθερή και αξιόπιστη απόδοση σε σκληρά περιβάλλοντα εργασίας.


Ως μάρκα εξαρτημάτων κινητήρων που επικεντρώνεται στην ποιότητα και την καινοτομία, η DAILY REFINING έχει καθιερώσει μια καλή φήμη στον κλάδο με την εξαιρετική τεχνική της ισχύ και τις αδιάκοπες προσπάθειές της.Παρέχουν διαφοροποιημένες λύσεις για εξαρτήματα κινητήρων και συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας αυτοκινήτων και μηχανώνΣτο μέλλον, μπορούμε να αναμένουμε ότι η DAILY REFINING θα συνεχίσει να οδηγεί την καινοτομία στον τομέα των εξαρτημάτων κινητήρων, να παρέχει στους πελάτες πιο αξιόπιστα και υψηλής απόδοσης εξαρτήματα κινητήρων,και να προωθήσουν την ανάπτυξη ολόκληρης της βιομηχανίας.

 

Κίνα Guangzhou Tengsong Construction Machinery Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 
Κίνα Guangzhou Tengsong Construction Machinery Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 
Κίνα Guangzhou Tengsong Construction Machinery Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 
Κίνα Guangzhou Tengsong Construction Machinery Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 
Κίνα Guangzhou Tengsong Construction Machinery Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 
Κίνα Guangzhou Tengsong Construction Machinery Equipment Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Μάρκες : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Αριθμός Υπαλλήλων : >23

Ετήσιες πωλήσεις : 7500000-8600000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 90% - 100%